×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/wijchenpresent/public_html/includes/menu.inc).
maandag, 11 juni, 2018
Op Wijchen Present hebben we een leuke band gevonden welke voor u wil optreden:
om 11:00 en 12:45 in het Theater
Whiskey Legs speelt de gaafste nummers uit de jaren 60-70. Een waar feest der herkenning! Creedence Clearwater Revival, The Stones, The Beatles, TheAnimals, Jerry Lee Lewis, Jimmy Hendriks e.v.a.
Whiskey Legs zal twee keer gaan optreden op het podium van Wijchen Present. Het beloofd dan ook een waar feest der herkenning te worden.
Biografie van Whiskey Legs
Whiskey Legs is een onlangs opgerichte niet alledaagse, veelzijdige band waarin verschillende muzikanten elkaar hebben gevonden in een tijdloos genre van de muziek.
 
De 5 koppige band bestaat uit een creatieve gitarist en zanger die zich laat inspireren door invloeden van o.a. Hendrix en Stevie Ray Vaughan, een ervaren drummer die ervan houdt om zich te verliezen in de muziek, een zangeres die je met haar stem laat zweven in de tijd van de blues en soul, een bassist die ervoor zorgt dat je de groove van de muziek niet alleen hoort maar zelfs in je lichaam voelt en een toetsenist die met hammond en pianogeluiden extra drive geeft aan het ensemble en je laat denken dat je persoonlijk een hoofdrol hebt gekregen in de laatste cultfilm.
 
Regelmatig werkt Whiskey Legs midden tussen de weilanden van de Rips aan hun repertoire dat voorlopig hoofdzakelijk bestaat uit 60 en 70’er jaren covers maar wellicht in de toekomst ook deels uit eigen nummers….